Beeld en geluid
Foto en video
Computers
Refurbished
Software
Dierenbenodigdheden
Drogisterij
Parfum en cosmetica
Elektronica
Componenten
Games
Speelgoed
Feestartikelen
Hobby
Knutselen
Modelbouw
Kabels en adapters
Kleding
Schoenen
Tassen en koffers
Koken en tafelen
Keuken apparatuur
Horeca
Muziek en film
Muziekinstrumenten
Parfum en cosmetica
Persoonlijke verzorging
Parfum en cosmetica
Schoenen
Kleding
Tassen en koffers
Games
Speelgoed
Feestartikelen
Wasssen en drogen
Wonen, woonaccessoires
Kerst
Meubels
Verlichting
Fabrikant: | Big Green Egg |
---|---|
EAN-code: | 9789491525957 |
Shopscore | 5 (8)
|
---|
Auteur: Michèl Lambermon
Uitgever: Komma
Aantal pagina's: 904 pagina's
Modus Operandi is het meest spectaculaire kookboek dat je ooit hebt gezien. Het boek is een must have en een leuk cadeau voor alle EGG-lovers!
Ze noemen dit spectaculaire kookboek ook wel de bijbel voor de Big Green Egg fans. Dit prachtige kookboek voor de Big Green Egg bevat bijna 1000 pagina's met meer dan 300 recepten en fotografie. Vlees, wild, gevogelte, vis, schaal- & schelpdieren, groenten, fruit, desserts, patisserie, brood en deegwaren, alles komt aan bod!
De Modus Operandi bestaat uit het kookboek, een werkboek en een prachtige opbergcassette. Vereeuwig jouw favoriete recepten van de EGG en dierbare herinneringen die je hebt beleefd met vrienden en familie in het werkboek. Er is ruimte voor aantekeningen en het vastleggen van de momenten die je met vrienden en familie beleeft. Zo ontstaat een naslagwerk waarin jouw smaak is vastgelegd. 'Modus Operandi' wordt na verloop van tijd een persoonlijk exemplaar dat je generatie op generatie doorgeeft. De Modus Operandi is een uitgave die je absoluut thuis wilt hebben staan.
Het was een lang gekoesterde wens van Wessel Buddingh', CEO van Big Green Egg Europe, om het meest complete kookboek ooit te ontwikkelen voor de Big Green Egg. Een handleiding, een bron van inspiratie, een ontdekkingstocht met alle denkbare gerechten en ingrediënten, alle kooktechnieken en technische tips en tricks om het maximale uit je Big Green Egg te halen.
Met de komst van Executive Chef Michèl Lambermon is die wens in vervulling gegaan. Twee jaar lang is er heel hard gewerkt aan het creëren van alle recepten en het koken en fotograferen van alle gerechten. En het resultaat is oogverblindend en watertandend, al zeggen we het zelf. Modus Operandi is een must have voor alle EGG-lovers!