Ontwikkel heeft een uitgebreid assortiment campingbedjes, zodat er altijd voor u een geschikte verkrijgbaar is. In de categorie campingbedjes kunt u kiezen uit exemplaren van diverse bekende merken die beschikbaar zijn via diverse webshops. Via Ontwikkel kunt u de juiste campingbed vinden en de prijzen vergelijken.


 

Campingbedjes

Gaat je kind mee op vakantie en is er geen extra bedje? Kies dan voor een campingbedje: deze kun je invouwen en gemakkelijk overal mee naartoe nemen. De meeste campingbedjes worden geleverd met matras en opbergtas. Wanneer je het bedje voor een langere periode gebruikt, is een babymatras aan te raden voor meer comfort voor je kindje.

Een campingbedje, oftewel een logeerbedje of reisbedje betreft een handige uiteraard veilige slaapplek voor je baby. Onmisbaar voor als je op visite gaat, voor als je kindje gaat logeren en natuurlijk voor op vakantie.

Waar moet je op letten?

Een campingbedje moet uiteraard stevig te zijn. De bodem mag, zeker als je kindje groter en dus ook zwaarder wordt, natuurlijk niet doorzakken. Daarnaast is het gewicht en de afmeting van het reisbedje wanneer het is ingeklapt van belang omdat licht en compact natuurlijk gemakkelijker mee te nemen is. Een campingbedje moet je snel en eenvoudig kunnen opzetten en weer inklappen. Bij veel bedjes is de volgorde van de handelingen erg belangrijk! Een foutieve volgorde kan het zelfs onmogelijk maken om het bedje op te zetten. Wij raden je aan om hier in de winkel om te vragen en om het dan zelf uit te proberen. Wij helpen je graag met deze uitleg! Als je weet hoe het werkt, is het echt niet moeilijk en is een campingbedje razendsnel neergezet.

Eenvoudig of luxe

Je kan kiezen voor een no-nonsense campingbedje of voor een campingbedje met allerlei extra’s zoals bijvoorbeeld wieltjes zodat je het kunt rijden in plaats van te moeten dragen. Daarnaast zijn er bedjes die in hoogte verstelbaar zijn en met een separaat opzetstuk voor het verschonen van je baby. Ook zijn er bedjes met een kruipluik. Wanneer je kindje al wat groter is, hoef je niet te tillen en kan je hem/haar er zelf uit laten kruipen. De rits van het kruipluik zit dan uiteraard aan de buitenkant.

Bij een campingbedje wordt standaard een dun matrasje meegeleverd. Voor extra comfort wordt veelal gekozen voor een opvouwbaar of een self-inflatable campingbedmatras.


Via ontwikkel.koopslim.nl kunt u campingbedjes vinden van de volgende merken:

AeroMoov   Baby Dan   BabyBjörn   BabyGO   Babymoov   
Babytrold   Baninni   Cabino   CHIC4BABY   Chicco   
CHILDHOME   Deryan   Fillikid   Hauck   Joie   
Kees   KEKK   Kidsriver   KinderKraft   Koelstra   
Little Dutch   Maxi-Cosi   millymally   Nuna   pericles   
Puck   Qute   Safety 1st   Skip Hop   Titaniumbaby   
Tom   Topmark   X-Adventure